Consultația este un prim pas important în soluționarea eficientă a situației particulare a fiecărui client. Pentru a putea oferi cea mai bună soluție posibilă este obligatoriu să ne luăm timpul necesar pentru a-ți asculta povestea și a te lăsa în liniște să ne povestești cu ce te confrunți.


  • Categorie: Consultație juridică
  • Durata: 00:50 Ore
  • Adresa: Strada Telița 19a, București, România (Hartă)

Preț:590lei

 

Descriere

Fiecare om are o viață unică.

Fiecare situație juridică este diferită. Nimic, niciodată nu este identic în viață sau în drept.

În opinia noastră, un avocat bine pregătit este primul judecător al cauzei tale. 

Pentru a putea oferi cea mai bună soluție posibilă  este obligatoriu să ne luăm timpul necesar pentru a-ți asculta povestea și a te lăsa în liniște să ne povestești cu ce te confrunți.

Ne dorim să te putem asculta, să-ți oferim astfel întreaga noastră atenție pentru ca împreună să facem primul pas către cunoașterea amănunțită a cauzei tale.

Acesta este doar primul pas. Consultația. În cadrul acesteia în mod necesar trebuie să existe un schimb de valoare. Iar viața pe noi ne-a învățat că tot ceea ce e gratis ne costă mai apoi înzecit.

Ulterior va urma studierea amănunțită a cauzei tale și stabilirea situației de fapt. Apoi în mod disciplinat și organizat vom studia legislația aplicabilă în cauză și jurisprudența în domeniu. Vom dezvolta strategia aplicabilă.

Țelul nostru, este unul singur...să câștigăm.

Așadar e datoria noastră profesională dar și personală de a ne asigura că totul este bine pregătit, de la cererea de chemare în judecată până la concluziile scrise ce le depunem la ultimul termen de judecată.