Drept penal

Avocații cabinetului nostru, cu profesionalism și dedicație vă vor fi alături pentru soluționarea oricăror situații juridice cu caracter penal în care vă aflați.

Fie că ați fost victima unei infracțiuni sau sunteți acuzat pe nedrept de săvârșirea unei fapte penale ori chiar ați fost implicat într-o asemenea cauză penală, avocații noștri sunt pe deplin pregătiți astfel încât să vă reprezinte și să vă apere drepturile recunoscute de lege și Constituția țării.

Prezumția de nevinovăție este un mare câștig al oricărei societăți democratice și un drept ce trebuie respectat până în momentul în care o instanță de judecată pronunță o hotărâre definitivă.

Avocații noștri sunt profesioniști pregătiți să folosească toate mijloacele legale pentru soluționarea problemelor penale, în cel mai bun mod cu putință.

Cu titlu exemplificativ enumerăm aici câteva dintre activitățile juridice desfășurate de avocat:

  • asistență și reprezentare juridică în fața organelor de urmărire penală (poliție și parchet) atât pentru suspecți/inculpați cât și pentru persoane vătămate
  • asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești pentru participanții la proces: inculpat, persoană vătămată, parte civilă, parte responsabilă civilmente.

Pentru mai multe informatii, apasati AICI